22 oktober 2019 20:15

Accommodatie

Onbekend

Na een door omstandigheden gedwongen competitiestop van twee weken kwam de Valk 2 eindelijk weer aan de bak in een ingelaste oefenwedstrijd tegen het 1ste elftal van Tongelre.

Blijkbaar had de rustperiode toch enige invloed want het vertoonde spel was de eerste helft nogal onrustig en de passing onvoldoende om de tegenstander onder druk te zetten. De 0-1 achterstand met de rust was dan ook een logisch gevolg. Dank zij een paar positionele ingrijpen van coach Youssef verliep de tweede helft minder stroef en kreeg men een overwicht, met name conditioneel. Alhoewel Tongelre eerst nog profiteerde van een defensieve slordigheid werd in de slotminuten een naar verhouding verdiend gelijkspel behaald.

Doelpuntenmakers voor de Valk 2  waren Louange Kinsungila en Brandon Francisca.