De Valk 2 (zon) - Waalre 2 (zon)

De Valk 2 (zon)

Waalre 2 (zon)

3e klasse G

10 november 2019 12:00

Sportpark DSS'14
Gerestraat 4 A
4063CR
HEESSELT
tel. 0344-652193

Van het begin af aan was te merken dat de spelers van de Valk 2 uit waren op revanche voor de mindere wedstrijd van vorige week.

In het eerste kwartier oogde het spel nogal verkrampt door overconcentratie maar gedurende de wedstrijd kwam er meer rust in de ploeg en verbeterde het samenspel.

Eerst moesten de mannen uit Valkenswaard nog een pechmomentje overleven vanwege een niet geheel terechte penalty voor de tegenstander maar het overwicht werd steeds groter.

Nog voor rust kwam men op een gelijke stand via een volkomen verdiend doelpunt uit de draai na een steekpass.

De tweede helft verbeterde de Valk 2 zich nog meer door voortdurend de defensie van tegenstander Waalre vast te zetten zodat zij geen moment gevaarlijk konden worden.

Dit betaalde zich uit in doelpunt vanuit een uitstekend genomen vrije trap en via een counter uit het boekje. Ondanks dat er vrij lang werd doorgespeeld na de volle negentig minuten consolideerde de Valk de wedstrijd en haalde men de verdiende drie punten binnen.

Door deze winst is men nu aangeland in de middenmoot met uitzicht op meer vanwege een achterstand in gespeelde wedstrijden.

Voor de Valk 2 scoorden Ishak Belhadj 1x en de teruggekeerde Nazir Kamel zelfs 2x.