Pinkster Jeugd toernooi

Banner_pinksterjeugdtoernooi_2022.png

- - update 9 februari 2022 - -

Afgelasting Pinkstertoernooi van 4, 5 en 6 juni 2022

Helaas heeft de organisatie van ons prachtige Pinkstertoernooi moeten besluiten om dit geweldige evenement af te gelasten.

Factoren die een belangrijke rol hierbij spelen is de gewijzigde inroostering van de competitiewedstrijden, waarbij naar inschatting  ook op weekenden, zoals het Pinksterweekend, gespeeld moet worden en er derhalve letterlijk geen speelruimte is.

Daarnaast blijft, ondanks de te verwachten coronaversoepelingen, Covid op de achtergrond  toch een belangrijke factor om rekening mee te houden.

Aangezien in de voorbereiding van het toernooi ook financiële aspecten een rol spelen, zoals aanbetaling en/of borgstelling van faciliteiten, heeft de organisatie deze factor uiteraard ook nadrukkelijk meegewogen en afgezet tegen de twee voornoemde factoren.

De organisatie heeft op grond van deze overwegingen dan ook met spijt in het hart besloten het Pinkstertoernooi een jaar te moeten opschuiven.

Het bestuur van De Valk dankt allen die betrokken waren / zijn bij de voorbereidingen van dit vermaarde toernooi en hoopt dat we samen weer aan de slag kunnen gaan voor de editie van 2023!

In het weekeinde van 4, 5 & 6 juni 2022, is het Valk Pinkster Jeugdtoernooi wederom in de agenda opgenomen!

Tijdens dit toernooi kunnen de jeugd teams van het seizoen 2021 – 2022 in een ontspannen setting de competitie afronden, door het spelen van meerdere wedstrijden tegen verschillende teams. Een ideaal toetje van het seizoen dus! Naast de eigen jeugdteams van de Valk rekenen we ook op een sterke vertegenwoordiging uit de regio maar ook daarbuiten en mogelijk uit België en het VK. Uiteraard staat het voetbal centraal tijdens deze dagen maar ook de supporters zal het aan niets ontbreken. De horeca faciliteiten staan allen ter beschikking en ook zal voor het nodige entertainment gezorgd worden.

We zien jullie graag op ons Pinkster Jeugd Toernooi! Volg deze site voor meer informatie over dit geweldige voetbal toernooi.
Je kunt je uiteraard ook direct inschrijven door hier te klikken

-Hier vindt u straks het online toernooiboekje 2022 (nog in de maak).
-Hier vindt u straks het online programma van 4 juni (nog in de maak).
 - op zaterdag 4 juni zijn de JO14, JO15, JO16, JO17, JO18 & JO19 aan de bal.

-Hier vindt u straks het online programma van 5 juni (nog in de maak).
- op zondag 5 juni zijn de JO11, JO12 & JO13 aan de bal.

-Hier vindt u straks het online programma van 6 juni (nog in de maak).
- op maandag 6 juni zijn de JO6/7, JO8, JO9 & JO10 aan de bal.

-Klik hier voor de facebookpagina
-Klik hier voor de Pinkstertoernooi Reglementen
-Klik hier voor extra Toernooi informatie
-Klik hier voor de foto's van de 2019 editie

Tot ziens op ons Valk Jeugdtoernooi in juni!
Hoofd Sponsoren van dit geweldige toernooi :
Banner_hoofdsponsoren_slim_pinksterjeugdtoernooi_2022.png