Wedstrijdsecretaris

16-07-2021

Beheer wedstrijdsecretariaat

De beheerder van het wedstrijdsecretariaat ondersteunt de wedstrijdsecretarissen van de zaterdag en zondag, de scheidsrechter coördinator en terreinmanager, op de momenten dat de organisatorische en administratieve afhandeling van het voetbal wordt geregeld.

In overleg met hen beheert u de planning van de veldindeling, kleedlokalen, inzet van leidsmannen en het afhandelen van wijzigingsverzoeken voor de wedstrijden.

Daarnaast hebt u de nodige interactie voor de activiteitenkalender in samenwerking met kantine beheerder, kantine commissieleden, terreinmanager en voetbal coördinatoren als deze voetbalzaken raakt.  Denk hierbij niet alleen aan de KNVB wedstrijden, maar ook de diverse toernooien en het veld(ver)huur.

Deze functie is op vrijwillige basis en u bent hier doorgaans een tot twee uur in de week mee bezig.