Terreinknecht

16-07-2021

Terreinmedewerker

Taken en verantwoordelijkheden
- aanwezigheid als terreinmedewerker tijdens trainingsavonden, wedstrijden, toernooien en evenementen volgens rooster. Je vult de diensten in overeenstemming met je collega terrein medewerkers.

- aanreiken van een helpende hand aan alle trainers/leiders van de actieve voetballende leden bij toegang tot kleedlokalen, materiaalkasten, velden tijdens de openstellingstijden van het Valkennest.

- te woord staan van leden en bezoekers indien hij wordt aangesproken of een vraag wordt gesteld uit hoofde van zijn functie.

- zorgen dat de accommodatie op wedstrijddagen gereed is voor gebruik, dat houdt in dat de kleedlokalen beschikbaar zijn, op de velden de goals op hun plaats staan, hoekvlaggen gezet zijn, wedstrijdballen opgepompt zijn,  voor de wedstrijden die gespeeld worden volgens de planning. Tijdens wedstrijden van de lagere elftallen en de selectieteams, draag je zorg voor thee in de kleedlokalen tijdens de pauze.

- schoonmaken van de kleedlokalen nadat de trainingen en wedstrijden zijn afgelopen. Dit houdt in dat alle zichtbare rommel aan kant is en de vloeren zijn droog getrokken. Samen met de terrein-manager wordt een schema opgesteld om jaarlijks twee maal een grote schoonmaak beurt uit te voeren.

- als laatste aanwezige in het kleedlokaal gebouw loop je een afsluitronde voor de ruimten in dit bouwdeel van de accommodatie. Daarbij zorg je dat alle ruimten zijn afgesloten, terreinmanager kantoor op slot is, materiaalkasten op slot zijn, spelerstunnel is afgesloten, nooduitgang op slot zit, de verlichting uit staat en bij verlaten van het kleedlokaal gebouw het alarm wordt geactiveerd en buitendeur op slot gezet wordt.

- de terreinmedewerker levert ondersteuning aan het team van de veldbelijningen in overleg met verantwoordelijke veldbelijning.

- bij toernooien en andersoortige evenementen, waarbij vele onbezoldigde vrijwilligers betrokken zijn, verwachten wij van deze functie een evenredige onbezoldigde bijdrage om dit toernooi of evenement tot een succes te brengen.

Profiel van de ideale kandidaat
- sociale vaardigheden, is tenslotte mede het gezicht van de vereniging

- heeft affiniteit met voetbal

- heeft een enthousiaste en flexibele instelling

- is pragmatisch en proactief ingesteld

- hands on mentaliteit

- vindt het leuk om nauw betrokken te bij de accommodatie en materialen van het Valkennest en de vereniging als geheel.

Vergoeding

Goed om te weten dat dit een betaalde functie is in de vorm van de wettelijk vastgestelde vrijwilligers vergoeding.

Goed om te weten dat deze werkzaamheden ongeveer 6 uur per week van je tijd vraagt.