Evenementen-Plan

Evenementenplan van start

Onze club is gestart met het ontwikkelen en uitvoeren van een evenementenkalender voor onze leden, zowel voor junioren als voor senioren. Aan veel evenementen kan ook deelgenomen worden door niet-leden, zodat die ook op een fijne manier kennis kunnen maken met onze vereniging.

We proberen onze club zo nog leuker, gezelliger, aantrekkelijker, maar vooral ook familiairder te maken.

Een aantal mensen heeft zich al aangemeld om te helpen bij de organisatie en vooral de uitvoering van de op stapel staande evenementen.

De hoofdcoördinator van onze evenementen is Freek van Laarhoven. Organiseren zit Freek in het bloed, en hij doet dat dan ook op verschillende fronten in het Valkenswaardse. We zijn dan ook erg blij dat hij voor ons de kar gaat trekken en ons op weg gaat helpen voor een heel mooi project.

Het bestuur heeft eerst met Freek gekeken welke evenementen er nu al zijn met de centrale vraag welke evenementen we dit jaar gaan doen en wanneer.

Als eerste evenement staat een Speurtocht voor de jeugd rond Pasen op de rol.

Ook Maikel, onze kantinebeheerder, en zijn ondersteuners zorgen ervoor dat de kantine een fijn en gezellig trefpunt is en het kloppend hart van de festiviteiten.

Gelukkig kunnen we ook een beroep doen op een kern van vrijwilligers. De eerste bijeenkomst heeft al plaatsgevonden. Er is toen gekeken naar de al bestaande evenementen en er is ook   gebrainstormd om een nog aantrekkelijker evenementenkalender voor de komende jaren te gaan samenstellen.

Zodra meer definitief is, zal hierover gecommuniceerd worden op onze website en in de kantine.

Uiteraard vinden de evenementen plaats in overeenstemming met de dan geldende coronamaatregelen, maar dat spreekt voor zich.

Op woensdag 24 februari (2x) en donderdag 25 februari staan er 3 bijeenkomsten gepland voor de vrijwilligers die zich al aangemeld hebben. Deze groepjes van 6 à 7 mensen worden door Freek geïnspireerd en geïnformeerd over inhoud en uitvoering van de kalender.

Als je het dus erg leuk vindt om in een gezellig team mede evenementen te organiseren in de voorbereiding en/of uitvoering, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar Freek van Laarhoven, activiteit@vvdevalk.nl

Ook niet-leden zijn nadrukkelijk van harte welkom bij de organisatie in de voorbereiding en de uitvoering van het evenement.

Wil je eerst nog meer informatie?

Bel, email of app dan Freek!

06 51384969  activiteit@vvdevalk.nl

Graag tot ziens, want je weet: veel handjes maken licht werk!

Onze kantine maakt een ruime sociale afstand mogelijk. Bovendien is er een goede luchtventilatie.