40Jr Valkdames - https://www.vvdevalk.nl/

40Jr Valkdames

Valk dames feestavond, reünie en voetbal!


Zaterdag 11 juni 
Voor alle (oud) Valk dames (rustende)leden, supporters en overige betrokkenen van het meisjes/dames voetbal van de afgelopen 40+1 jaar! 

Vorig jaar bestond de dames/meisjes afdeling van De Valk 40 jaar. Door de toen geldende maatregelen vanwege corona moesten we de festiviteiten even uitstellen. Maar nu zijn wij trots het programma met jullie te kunnen delen! 

Wij zouden het super leuk vinden om zaterdag 11 juni om 19:00 uur te starten met een voetbalwedstrijdje. Op een half veld spelen we 7 tegen 7. Een mengeling van oud valk dames met huidige speelsters. Durf jij het nog eens aan om het veld op te gaan en de goal weer op te zoeken? 😊 Speel je liever niet mee maar wil je je (oud) teamgenoten toejuichen dan zien we je graag langs de lijn. Na de wedstrijd is er gelegenheid om te douchen.  

De reünie/feestavond begint om 20:30 uur in de kantine van De Valk. Na het ontvangst, is het tijd om herinneringen op te halen, lekker te borrelen en gezellig een dansje te doen! Meld je alvast aan voor deze gezellige feestavond! 

Om de organisatie in goede banen te leiden is het fijn als jij je van tevoren even aanmeldt. Je kunt dat doen voor de wedstrijd en de reünie/feestavond vanaf heden via https://www.vvdevalk.nl/1/417/40jr-valkdames/  

Waar moet je aan denken?

    • Sportkleding en douche spullen 
  • Heb jij nog leuke foto’s van jouw Valk tijd? Wij ontvangen ze heel graag op onderstaand e-mailadres!

Heb je nog vragen stuur een mailtje naar: valkdames-40jaar@outlook.com 

Hopelijk tot dan!

Organisatie 40 jaar Valk dames

VV De Valk


POSTER.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!