Aanmelden - https://www.vvdevalk.nl/

Aanmelden

Aanmelden als lid (velden met een * zijn verplicht)


Als je hier je e-mail adres invuld krijg je op dit e-mail adres een bevestiging van je inschrijving

Alleen cijfers invullen!

Nieuwe leden kunnen hun pasfoto ten behoeve van het wedstrijdformulier up-loaden, door middel van de KNVB "Wedstrijdzaken app". Hierbij dienen zij het emailadres te gebruiken dat op dit formulier is opgegeven.

Dit gedeelte is VERPLICHT!! in te vullen als je jonger bent dan 16Jr. (i.v.m. de privacywetgeving)
Dit gedeelte is VERPLICHT!! in te vullen als je jonger bent dan 16Jr. (i.v.m. de privacywetgeving)
Dit gedeelte is VERPLICHT!! in te vullen als je jonger bent dan 16Jr. (i.v.m. de privacywetgeving)
Adres
Indien het minder dan 3 seizoenen geleden is dat u lid bent geweest van een andere voetbalvereniging dient er een overschrijving te worden verkregen van de KNVB om speelgerechtigd te zijn bij VV de Valk.
Door middel van deze aanmelding en het op de juiste wijze afmelden bij uw oude vereniging zal deze overschrijving verder digitaal afgehandeld worden.
Doorlopende Machtiging - SEPA

Om uw inschrijving compleet te maken is het noodzakelijk deze doorlopende machtiging voor het innen van de verschuldigde contributiegelden in te vullen. Contributie betaling is uitsluitend mogelijk via doorlopende automatische incasso vooruit. Deze machtiging vervalt automatisch bij uitschrijven uit de vereniging.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Voor de mini's zal geen bedrag van uw rekening worden afgeschreven. Desondanks verzoeken wij u toch uw gegevens in te vullen voor het moment dat uw kind de contributiegerechtigde leeftijd heeft bereikt.
Vul hier Uw IBAN nummer in
Door uw akkoord* te geven voor deze doorlopende machtiging en op verzenden te klikken geeft u toestemming aan VV De Valk om seizoen incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens verschuldigde contributie en uw bank om elk seizoen een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VV De Valk. Datum van verzending en ingevulde woonplaats gelden als datum/woonplaats van ondertekening van deze machtiging. Een kopie van deze aanmelding/machtiging zal worden verzonden aan het door u ingevulde e-mailadres.

Adresgegevens:

We maken u erop attent dat de KNVB uw adresgegevens ter beschikking kan stellen aan derden in verband met reclame- , marketing- en onderzoeksactiviteiten. De doorlevering van gegevens door de KNVB is onlosmakelijk verbonden aan uw lidmaatschap. Ook VV De Valk kan uw gegevens ter beschikking stellen aan derden. Door het plaatsen van uw handtekening verklaart u hiermede bekend te zijn en akkoord te gaan met die gegevenslevering. Indien u niet akkoord gaat met de gegevenslevering door VV De Valk dient u dit hier kenbaar te maken.

Incasso datum:

De contributie zal jaarlijks geïncasseerd worden medio juli.

Informatie Incassant:

VV De Valk, Postbus 839 5554AV Valkenswaard, Incassant ID: NL12 ZZZ402351350000 en bankrekeningnummer: NL07 RABO 0152905588


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!