Algemene Toernooi informatie

------------------- -------------------ALGEMENE TOERNOOI INFORMATIE:------------------ -----------------

Organisatie:
De organisatie van het toernooi is net als alle vrijwilligers herkenbaar aan de rode polo shirts. Op het wedstrijd secretariaat is te alle tijden iemand aanwezig met een portofoon, welke in verbinding staat met de organisatie.

Wedstrijd secretariaat:
Over alles wat met de wedstrijden te maken heeft kun je terecht bij het jeugd toernooi wedstrijd secretariaat van vv De Valk.

EHBO:
Alle dagen is gedurende de activiteiten professionele en gecertificeerde EHBO’ers aanwezig.  De EHBO is te herkennen aan de opvallende hesjes, en zijn te vinden in een eigen hoekje nabij het wedstrijdsecretariaat.

Horeca:
Op het Valkennest is op verschillende locaties een diversiteit aan horeca gevestigd. Daar is van alles verkrijgbaar voor de inwendige mens, van broodjes tot chips, van koffie tot bier en wijn. Ook voor de warme maaltijd is gezorgd, net buiten en in de Valkennest kantine treft u een uitgebreid assortiment aan van warme snacks

Betalen:
Consumpties, en snacks betalen kun je op het Valk Jeugd Toernooi met consumptiemunten.  Omdat wij vinden dat een toernooi voor iedereen toegankelijk moet zijn, hebben we de consumptieprijzen erg laag gehouden.
Consumptiemunten zijn verkrijgbaar in de verenigingskantine, of het (buiten)verkooppunt wat duidelijk is aangegeven.

Aansprakelijkheid:
We doen ons best er een geslaagd evenement van te maken, maar een ongeluk zit in een klein hoekje daarom verzoeken we iedereen om de door de vrijwilligers gegeven instructies goed op te volgen en calamiteiten onmiddellijk te melden bij de organisatie. Samen maken we er wat moois van.

Parkeren:
Op het Valk Jeugd Toernooi is voldoende parkeergelegenheid. 's-Ochtends zijn er verkeersregelaars aanwezig, vriendelijk verzoek om de aanwijzingen van hen op te volgend.  Zo is er voor iedereen voldoende ruimte aanwezig. De verkeersregelaars zijn te herkennen aan de oranje shirts.

Gevonden of verloren voorwerpen:
Tijdens het toernooi, kun jij bij het wedstrijdsecretariaat terecht voor de gevonden of verloren voorwerpen.  Na het toernooi, zal op zaterdagen en zondagen tussen 10.00 en 15.00 uur, op het wedstrijd secretariaat van v.v. De Valk iemand aanwezig zijn, waar de verloren voorwerpen kunnen worden afgehaald (als deze zijn gevonden uiteraard).

Bellen kan ook op datzelfde tijdstip met tel nr 040-2014725

Volg ons op Facebook:
Volg ons op Facebook, Like en deel de Facebook pagina en maak kans op leuke prijzen.

Adres & Route:
Het Valk Jeugd Toernooi wordt gehouden op de velden van voetbal vereniging De Valk.

Bosstraat 85,  5555 JA Valkenswaard