Wedstrijdverslagen - https://www.vvdevalk.nl/

Wedstrijdverslagen

DE VALK TANKT MET RUIME OVERWINNING OP ROOD WIT V. VERTROUWEN RICHTING DERBY

Na de eerste nederlaag van vorige week bij Brabantia moest De Valk zich daarvan proberen te revancheren in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Rood Wit V. Ondanks een moeizame eerste helft ging De Valk met een 2-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft was er van spanning geen moment sprake meer en bleef de teller steken op 3-0.

Al heel snel kwam De Valk in een zetel te zitten met een treffer van Luc Nouwen die een voorzet van Dion Vermeulen hoog en hard tegen de touwen wist te schieten voor de 1-0. Na bijna een kwartier was het Luuk Broers die Luc Nouwen in stelling bracht, maar doelman Kees Heemskerk bracht redding. Halverwege de eerste helft leefde Rood Wit V even op met twee goede mogelijkheden. Giovanni van Bladel zag zijn inzet uit een voorzet in het zijnet belandden. Niet veel later ging een kopbal van Loek Pardoel maar rakelings naast het doel. Aan het eind van de eerste helft zette De Valk nog even aan, Sherry Kindo Kamara bracht Joran Vermeulen in stelling, maar stuitte nog op de Veldhovense doelman. Maar het bleek slechts uitstel, want niet veel later was een perfecte lob van Joran Vermeulen wel trefzeker voor de 2-0 ruststand.

In de tweede helft controleerde De Valk eenvoudig de wedstrijd en kwam het na bijna een uur spelen op 3-0. Sherry Kindo Kamara ontsnapte aan de aandacht van de Veldhovense verdedigers en zag zijn inzet tot doelpunt gepromoveerd worden door Rood Wit V verdediger Bart van de Looij die de bal ongelukkig hoog in het eigen doel schoot. Rood Wit V dat voetballend ongevaarlijk was kon alleen uit een hoekschop nog voor dreiging zorgen, zo ging een inzet van Stef Schellekens net naast het doel. Invaller Brian Vermeer gaf een kwartier voor het einde Luc Nouwen een bijna niet te missen kans voor zijn tweede treffer van de wedstrijd, maar zijn schot belandde op de lat. De laatste kans was voor de bezoekers, maar een hard schot van Merijn van den Oever ging via doelman Dennis Verhoeven tergent langzaam tegen de paal en zo bleef de stand op 3-0 staan na negentig minuten.

Zo revancheert De Valk zich van de matige wedstrijd tegen Brabantia en gaat de blik nu volledig op volgende week zondag als om 14.00 uur de derby tegen koploper SV Valkenswaard op het programma staat op sportpark Den Dries.

Scoreverloop De Valk - Rood Wit V 3-0(2-0)03. 1-0 Luc Nouwen43. 2-0 Joran Vermeulen57. 3-0 Bart van de Looij (e.d.)

DE VALKDennis Verhoeven; Dion Vermeulen, Koen van Steensel(63. Joost Thomassen), Max Manche, Aart Verberne; Robin Smets, Luuk Broers, Antonio Balta(63. Ferre Devos), Sherry Kindo Kamara(70. Brian Vermeer); Joran Vermeulen, Luc Nouwen

ROOD WIT VKees Heemskerk; Bart van de Looij, Merijn van de Oever, Stef Schellekens, Michael Damman; Daan Verbeek, Giovanni van Bladel(68. Thom Mandigers), Gerrit Breton; Roy Kouwenberg(46. Jordan Evers), Loek Pardoel(46. Mike Meulenbroeks), Jaden Valies(46. Sami Hawedi

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!