DE VALK WALST IN DE TWEEDE HELFT OVER BRAAKHUIZEN HEEN

Braakhuizen 1 (zon)

2 - 5

De Valk 1 (zon)

Competitie

2e klasse H

Datum

7 november 2021 14:30

Scheidsrechter

J.J. Peeters

Accommodatie

Sportpark De Kievit
Winde 1 B
5667AX
GELDROP
tel. 040-2855822

In Geldrop heeft De Valk haar tweede competitiezege weten te behalen. De ploeg van het trainersduo Huub Vermeulen en Antwan Rijkers legde een puike wedstrijd op de mat, en liet tegen Braakhuizen zien dat er genoeg voetballend vermogen in de ploeg zit. Joran Vermeulen was met een loepzuivere hattrick samen met Robin Smets die tweemaal het net vond de gevierde mannen.

Braakhuizen kwam al vroeg op voorsprong uit een kopbal van spits Bob van de Ven die over doelman Dennis Verhoeven binnen viel 1-0. De Valk kwam steeds beter in de wedstrijd en kreeg enkele keren een goede kans om weer naast Braakhuizen te komen. Na een klein half uur viel die verdiende gelijkmaker toen een mooie aanval over de rechterkant afgerond werd door Robin Smets 1-1. De Valk bleef verzorgt voetbal op de mat leggen en gaf Braakhuizen niet de kans om het initiatief in de wedstrijd terug te krijgen. Toch zou het bij deze twee doelpunten blijven en gingen de ploegen met een 1-1 tussenstand de rust in.

De tweede helft begon erg ongelukkig voor De Valk na een uittrap van doelman Dennis Verhoeven die voor de voeten viel van Rick Slaats, die beheerst de bal in de verre hoek binnen wist te plaatsen en Braakhuizen verrassend weer op voorsprong bracht 2-1. De Valk herpakte zich snel en niet veel later was er een uitgelezen kans om weer op gelijke hoogte te komen na een overtreding op Joran Vermeulen in het strafschopgebied. De strafschop werd beheerst binnen geschoten door diezelfde Joran Vermeulen 2-2. Enkele minuten later werd Joran Vermeulen weer in het strafschopgebied onderuit gehaald en wist de clubtopscoorder dit buitenkansje wederom te verzilveren voor de meer dan verdiende 2-3 voorsprong. In die fase was Joran Vermeulen ongrijpbaar voor de Geldropse verdedigers, want niet veel later maakte de aanvaller met een geplaatst schot in de verre hoek zijn derde treffer van de middag. Een loepzuivere hattrick voor Joran Vermeulen die onder luid gejuich een publiekswissel kreeg en vervangen werd door Brian Vermeer. In de slotfase mocht de jonge middenvelder Miel Senders zijn officiële debuut maken in het vaandelteam, en stond ook nog aan de basis van de laatste treffer van de middag. Na een vlotlopende aanval over de rechterkant was het invaller Max Leidelmeijer die de beslissende pass gaf op de inlopende Robin Smets voor de 2-5 eindstand.

Een overtuigende overwinning voor De Valk dat volgende week zondag in het bekertoernooi op bezoek gaat bij Hoogeloon en twee dagen later de inhaalwedstrijd speelt in Veldhoven tegen Rood Wit V. om 20.15 uur.

Scoreverloop Braakhuizen - De Valk 2-5(1-1)
15. 1-0 Bob van de Ven
28. 1-1 Robin Smets
49. 2-1 Rick Slaats
59. 2-2 Joran Vermeulen (P)
64. 2-3 Joran Vermeulen (P)
70. 2-4 Joran Vermeulen
90. 2-5 Robin Smets

BRAAKHUIZEN
Youri van Tilburg; Brian Driessen, Christian Messerschmidt, Maarten Elsendoorn, Rick Frederiks; Rick Slaats, Mohamed Amezziane, Oisin van Lier; Ibrahim Sanatci, Bob van de Ven, Mohammed Azzarfani

DE VALK
Dennis Verhoeven; Wouter van Son, Max Manche, Aart Verberne, Dion Vermeulen; Robin Smets, Koen van Steensel, Ferre Devos, Luuk Broers(85. Miel Senders); Joran Vermeulen(75. Brian Vermeer), Cas Kuipers(60. Max Leidelmeijer)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!