Datum

29 september 2019 12:00

Accommodatie

Onbekend

Dank zij een wel heel erg flets optreden tegen een bepaald niet imponerende tegenstander heeft de Valk  2 zichzelf in de hoek gezet waar de klappen vallen.

Al vroeg in de wedstrijd kwam men op achterstand door een penalty wat voor een korte opleving zorgde. Binnen een kwartier kwam men zelfs op voorsprong maar het verval was daarna erg groot waarbij het merendeel van de spelers door de ondergrens zakte. Ook in de 2de helft bleef men volharden in het hanteren van de lange bal wat steevast inleveren bij de tegenstander inhield.

Dank zij een paar individuele bevliegingen werd een paar minuten voor tijd toch nog met 4-4 een gelijke stand op het bord gezet maar een ongelukkige vrije trap van de tegenstander, in zowat de laatste seconden, leverde wederom geen punt op.

Gescoord werd er voor de Valk door Ishak Belhadj (3x) en Nion Sella.