Bestuurslid

15-12-2019

Uitbreiding bestuur - dames gevraagd.

De Valk zoekt op dit moment nog aansluiting van dames in het hoofd bestuur en commissies, maar ook heren hoeven zich niet in te houden!

Tijdens de ALV van 25 november j.l. heeft zich een aantal gegadigden voorgesteld om in de periode nov '19 t/m juni '20 een nieuw breed bestuur samen te stellen welke zich dan kandidaat stelt tijdens de ALV in het voorjaar. De verschillende functies binnen dit brede bestuur en commisariaten is nog niet vastgesteld, dit gaan we samen doen.

Dit is dan ook meteen de gelegenheid om aan te sluiten, het liefst op korte termijn, zodat we met de juiste mensen ook de juiste posities versterken binnen onze mooie en actieve vereniging.

Indien het u iets lijkt om de vereniging hierin te ondersteunen, kom dan even aan voor een orienterend gesprek. Niets moet en veel mag dus wat houdt u tegen? Samen zijn wij namelijk de vereniging, de vrijwilliger op het veld, het bestuurslid in de organisatie en de vele vrijwilligers die daarbinnen een plek hebben. Ik verwacht uw belletje/mailtje.

Vriendelijke groet
Eric van de Moosdijk